Poštovani,

dana 09. ožujka 2013.godine u 10,00 sati održati će se najveći događaj karate sporta i vještine u gradu Rijeci.

Naime, karate nakon dugog niza godina uspješnog djelovanja, ove godine ima priliku postati Olimpijski sport što je za sve karatiste od neprocjenive važnosti. Pomažući ovaj proces Inicijativni odbor Karate klubova PGŽ organizira okupljanje svih klubova koji vježbaju Uechi ryu karate na području Primorsko Goranske Županije, na zajednički karate seminar.

Mjesto: Dvorana OŠ Kozala

Satnica:
9,45-10,30 ispit za viša zvanja u Uechi ryu karateu
10,30-11,00 usklađivanje s novim programom ispita za viša zvanja
11,00-12,00 uvježbavanje kata osnovnih i borbenih tehnika
12,00-12,30 demonstracija tehnika Uechi ryu karatea.
12,30-13,00 sjednica sa uručivanjem priznanja

Napomena:

1. Na seminaru će sudjelovati KK 9.Zmaj, KK Krk Croatia, KK Viktorija, KK Delta, KK Pantera, i sekcije KK Delta Čabar, Vežica i Pehlin.
2. Potrebno je sa sobom ponijeti svu opremu za karate trening (zaštitne rukavice, zaštite za stopala). Obvezno je doći u karate gi uniformi (kimonu).
3. Za potrebe seminara postaviti će se 300 m2 tatamija 30 x 10 m.
4. Na skupu se očekuje preko 120 sudionika karatista, kao i predstavnici medija.
5. Nakon održanog seminara u 14 sati organizira se Sayonara party uz zajednički ručak u prostorima KK 9. Zmaj na Školjiću.                                                                                                                                                                                                                    6. Cijena po sudioniku seminara je 30 kn, a novac je potrebno predati treneru g. Nevenu Petroviću.

S obzirom da smo, nakon tri godine djelovanja u Karate Klubu Delta stekli uvjete za osnivanje svoje karate podružnice Čabar, kako bismo predali zahtjev za istu, potreban je što veći odaziv naših članova navedenom seminaru. Stoga, očekujemo od svakog člana da svojim ponašanjem i djelom doprinese ovom značajnom događaju, za nas kao pojedince, klub u cjelini i sam karate sport, koji treba 2020. godine postati član Olimpijske obitelji sportova.

Upisano u: Novosti, Razno