15. lipnja 2013. karatisti grada Čabra uspješno su završili još jednu godinu svoga rada. Na svečanom polaganju koje je vodio Namik Dizdarević, glavni trener KK „Delta“ Rijeka, sudjelovalo je 26 karatista. Svi su uspješno završili ispit i stekli novo zvanje za 7. i 6. KYU (naranđasti i crveni pojas). Među polaznicima 8-ero njih postiglo je uspjeh 5.00, a najboljom karatisticom u šk.god. 2012./2013. proglašena je Petra Ramljak iz Tršća. Nakon polaganja karatisti KK“Delta“ Rijeka, Leo Lazar te Marko i Goran Zbašnik, pokazali su umijeća koja su stekli višegodišnjim trenizima u klubu i time postali najuspješniji natjecatelji karate saveza PGŽ. Svoje druženje karatisti su završili domjenkom koje je za sve prisutne pripremila Udruga mladih „Motus“.

Karatisti će u kolovozu moći sudjelovati na treninzima u Kranju uz svjetski poznate majstore karatea iz Kine te pohađati ljetne karate pripreme u Selcu, a od rujna nastavljaju s treninzima u Čabru.

DSCN2321DSCN2326DSCN2323

DSCN2329DSCN2331DSCN2330